1. Home
  2. News
  3. Άμεση μεταφορά νεογνού 2 ωρών με Ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Άμεση μεταφορά νεογνού 2 ωρών με Ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Άμεση μεταφορά νεογνού 2 ωρών με Ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Χαμόγελου του Παιδιού, διαχειρίστηκε με απόλυτη φροντίδα και ασφάλεια τη μεταφορά ενός νεογνού μόλις 2 ωρών.

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Οργανισμός έλαβε κλήση το απόγευμα από το ΕΚΑΒ για να παραλάβει από το Πανεπιστήμιο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα αγοράκι δύο ωρών διασωληνωμένο με σκοπό την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η μεταφορά έγινε με στρατιωτικό αεροσκάφος και με την εξειδικευμένη θερμοκοιτίδα του «Χαμόγελου» να το συνοδεύει σε όλο το ταξίδι του.

«Ευχόμαστε οι πρώτες δύσκολες ώρες που ήμασταν δίπλα του να είναι και οι μοναδικές. Η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία, χρώματα και Xαμόγελα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Πηγή Φωτογραφιών: Χαμόγελο του Παιδιού

© 2026 - Livemedia. All Rights Reserved