Βλαντιμίρ Πούτιν: Θα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε μια παγκόσμια σύγκρουση αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλεί
Η Ρωσία βρίσκεται πάντα σε στρατιωτική ετοιμότητα υποστήριξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης κατά της ναζιστικής Γερμανίας.
«Το μέλλον της μητέρας πατρίδας εξαρτάται από εμάς και αυτό φέτος στην Ημέρα της Νίκης είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ» είπε ο Ρώσος πρόεδρος από την Κόκκινη Πλατεία και πρόσθεσε: «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις είναι πάντα σε στρατιωτική ετοιμότητα».
Όπως επισήμανε, η Ρωσία θα κάνει το παν προκειμένου να αποφύγει μια σύγκρουση παγκόσμιων δυνάμεων, όμως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την απειλήσει.
Ο Πούτιν τόνισε στη συνέχεια πως «θα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε μια παγκόσμια σύγκρουση αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλεί» ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση: «Ζήτω και δόξα στις ένοπλες δυνάμεις, ζήτω και δόξα στη Ρωσία, ζήτω και δόξα στη νίκη».





