Ευάγγελος Χαραλάμπους: Η Ελλάδα μπορεί να εξάγει και τεχνολογία
«Η διοργάνωση είναι ένα εθνικό στοίχημα. Είναι μία διοργάνωση η οποία γίνεται σε έναν σημαντικό τομέα της οικονομίας μας. Αυτή η χώρα μπορεί να εξάγει τουρισμό, μπορεί να εξάγει ναυτιλία αλλά μπορεί να εξάγει και τεχνολογία», υποστήριξε ο Ευάγγελος Χαραλάμπους, Managing Director Be-Best, Συνδιοργανωτής Beyond EXPO κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην BEYONDTV powered by LIVEMEDIA.
Όπως πρόσθεσε, πολύ σημαντικές επιχειρήσεις έχουν γεννηθεί στη χώρα μας η οποία διαθέτει «λαμπρά μυαλά» και «πανεπιστήμια εξαιρετικού κύρους που βγάζουν φοιτητές που είναι πολύτιμα στελέχη για την αγορά».
«Οπότε δεν θα μπορούσε αυτή η χώρα να μην έχει ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός γύρω από την τεχνολογία, την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:





