Η αγάπη για την ομάδα συνεπάγεται προσοχή στο δρόμο και επιστροφή στην οικογένεια
Η αγάπη για την ομάδα συνεπάγεται μέγιστη προσοχή στο δρόμο. Ατυχήματα γίνονται παρά και την προσοχή μας γι'αυτό λέγονται ατυχήματα.
Το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία με θύματα φιλάθλους που ταξίδευαν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στη Γαλλία, φέρνει με τον πιο σκληρό τρόπο στην επιφάνεια μια αλήθεια που συχνά λησμονούμε, το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στην μετακίνηση μας.
Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου για τόσο μεγάλη απόσταση απαιτεί έναν ή δύο έμπειρους οδηγούς σε τέτοιες συνθήκες. Η εναλλαγή στο τιμόνι με πολλά άτομα που μπορεί να μην έχουν την ίδια εμπειρία με το συγκεκριμένο όχημα και το δρόμο μπορεί να αποβεί μοιραία.
Η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι πηγή ζωής και η ασφάλειά μας ό,τι πιο σημαντικό για τις οικογένειές μας. Οφείλουμε, ως φίλαθλοι και ως οδηγοί, να αντιμετωπίζουμε τον δρόμο πάντα με σοβαρότητα που του αρμόζει, αναγνωρίζοντας ότι κανένας προορισμός δεν αξίζει περισσότερο από την ίδια την επιστροφή στο σπίτι, την οικογένειά μας και τους ΠΑΟΚτζήδες φίλους μας.





