Στον Λασσάνειο δρόμο της Κοζάνης τα αμαξίδια του Livemedia και του Never Give Up
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Λασσάνειος Δρόμος στην Κοζάνη, με την κεντρική πλατεία της πόλης να πλημμυρίζει από δρομείς κάθε ηλικίας. Ιδιαίτερη στιγμή του αγώνα αποτέλεσε η συμμετοχή του Στέφανου και του Θάνου με τα αμαξίδια του Livemedia και του Never Give Up που έδωσαν δυναμικό "παρών".
Η εκκίνηση δόθηκε νωρίς το πρωί, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές διαδρομές, σχεδιασμένες να καλύψουν όλες τις δυνατότητες και ηλικίες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον αγώνα δρόμου των 10,11 χλμ. για τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς δρομείς, τον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος των 5,11 χλμ., μια παιδική διαδρομή, καθώς και έναν συμβολικό δρόμο 500 μέτρων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της άθλησης για όλους.
Η διοργάνωση, που τελούσε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης με τον Δήμο Κοζάνης.





